Interview: Done.

Nu har jag äntligen varit på interviewn.

Vi fick lämna in våra forms, våra betyg och så fick vi skriva ett brev till våran blivande värdfamilj. Sen i slutet vare ett prov i engelska, alltså, vi fick svara på några frågor som interview ledaren frågade oss, men allt var på engelska. I think I passed, haha.
Dagen efter ringde dom hem till mig. Jag har blivit antagen! Dom ska skicka hem mitt formulär så att jag kan ändra lite saker i mitt formulär som dom ville att jag skulle ändra på. Sen äre bara att jag checkar i "JA" i nån grej, sen skicka in. Då är jag officiellt antagen och är promised en värdfamilj. Det här börjar nästan bli läskigt, ehe.

Peace
Ebba

hey ho let's go.

Jag har velat åka till usa på ett high school year ett tag nu,
och äntligen verkar som att det blir av.


Jag bestämde mig för att åka för typ en vecka sedan. Jag kollade lite på internet och fick information om hur mycket det kostade med olika organisationer. Tillslut valde jag EF. Dom har väldigt mycket erfarenhet och min kompis kersti åkte dit med dom och det var awesome.
Efter jag bestämt mig för EF kollade jag runt lite mer på deras hemsida och såg att dom hade infomöte den 7e. Det  här var alltså typ den 2a. Sen peppade jag en massa och kom fram till att jag skulle välja the midwest som region jag ville åka till. Regionen innehåller bland annat stater som north/south dakota, michigan, wisconsin, illinois, kansas och indiana.
Några dagar innan infomötet anmälde jag mig. Det var ändå inte bindande liksom. Då fick jag ett mail som sa att jag skulle bli kontaktad inom det närmsta dagarna för att bestämma när jag skulle ha min interview. Jag trodde då att dom skulle ringa någon gång nästa vecka, men dom ringde hem redan nästa dag. Dom bestämde tid för interview och sa att jag var varmt välkommen till infomötet som var dagen därpå. Sen gick jag och mamma på infomötet och jag blev stört inspirerad. Nu är jag säker, jag vill verkligen åka. På infomötet fick jag också en blanket som består av fyra sidor att fylla i som kommer hjälpa min kontakt person hitta en värdfamilj till mig och är vad färdfamiljerna baserar sina val på. Om jag nu kommer med i programmet. Det kommer vi få se efter min interview som äger rum på den 21a oktober, om inte min pappa måste ändra på datumet för att han inte kan då.
Åh, jag är så taggad! Har skrivit min rough draft av mina svar för blanketten nu, men vågar inte fylla i, haha. Måste ju fylla i med bläck och så är det ju typ min first impression för värdfamiljer och allt. This is going to be so awesome. 
More updates laterr when I know more.
Peace
Ebba.

RSS 2.0